3-4 äpplen beroende på hur tunna du skär dem
1. Sätt ugnen på 100 grader, både för vanlig och varmluftsugn
2. Skär äpplena i tunnare skivor
4. Pudra över kanel
(Alla ingredienser är inte med på bilden)
Gör så här:
1. Mixa först havregryn och pumpafrön finkorning i en matberedare. Tillsätt sedan övriga ingredienser och mixa allt tills du får en jämn massa. Om smeten är för torr kan du tillsätta lite vatten eller mer kaffe så bollarna blir kladdigare och kokosen fäster bättre.
Ett tips är att smaka på smeten om det är tillräckligt mycket kaffesmak, oftast räcker anvisningarna men ibland behöver man lägga mer kaffe.
1.Mät upp smör och lägg i en bunke. Låt stå framme så att smöret blir rumsvarmt och mjukt.
2.Ställ muffinsformar på muffinsplåten.
3.Sätt ugnen på 180°C varmluft eller 200°C vanlig ugn (OBS! läs texten ovanför "Gör så här")
3.Rör smör och socker till en jämn smet, gärna med elvisp som du kan använda genom hela detta recept.
4.Tillsätt bakpulver, vaniljsocker och bikarbonat. Vispa ihop till en jämn smet (ca 5-10 sekunder med elvisp).
6.Skala bananerna och mosa dem med en gaffel på en tallrik och tillsätt citronsaften.
7.Tillsätt bananmoset och vetemjöl och rör snabbt ihop till en jämn smet. (Rör ihop för hand eller med elvisp på lägsta hastighet, rör/vispa inte längre tid än att det är blandat.)
8.Fyll muffinsformarna till ¾ med smet.
9.Grädda mitt i ugnen 15 minuter.
Recept från recepten med några ändringar